16+ club JiJ

JiJ is dé club voor jou als je 16 jaar of ouder bent! JiJ is een warme en veilige plaats voor jou, waar je (sportieve) activiteiten kunt ondernemen, jezelf kan verdiepen in de bijbel en waar je terecht kan met je vragen, twijfels en bemoedigingen! JiJ kan voor jou een unieke plaats zijn, waar je mag komen zoals je bent, waar je andere jongeren ontmoet en concreet met je geloof bezig kan zijn. Dit komt ook tot uiting in de naam van de club, JiJ betekent namelijk Jongeren in Jezus.

Hoe zien de Clubavonden eruit?

Twee keer in de maand, komen we een avond bij elkaar. Deze avonden beginnen rond een uur of 8 en worden rond 22.00 uur weer afgerond (hierna is er nog mogelijkheid voor een hapje en een drankje met elkaar). De avonden worden over het algemeen ingevuld aan de hand van de volgende drie thema’s:

Wat wordt er van jou verwacht?

Het bijzondere en leuke aan deze avonden is, is dat er geen activiteit of onderwerp gedwongen wordt “opgelegd”, maar dat je zelf de kans krijgt om (samen met andere jongeren) actief mee te denken over de te behandelen onderwerpen of de activiteit. Als je dit wil, kun je ook tijdens de avond een actieve rol hierin spelen. Maarehhh….. gewoon lekker chillen en aanschuiven kan natuurlijk ook! Bovenal wordt van je verwacht dat je komt zoals je bent.

Meer info?

Tijdens de avonden (maar uiteraard ook daarbuiten) staat er een aantal coaches voor je klaar waar je terecht met je vragen, twijfels, moeilijkheden of gewoon eens lekker mee kan kletsen. Kom gerust eens langs (de avonden beginnen ongeveer rond 19.45 uur in het Jeugdhonk van de kerk). Twijfel je nog of heb je vragen? Wij nemen graag de tijd voor je, je kunt ons bereiken via 16plusclub@gmail.com, via facebook, app of je kunt de coaches zelf benaderen als je ze kent.

We zien er naar uit jou te ontmoeten! Een welgemeende groet van de coaches van JIJ