Bezinningsmoment vanaf woensdag 18 maart 2020

Door: Webbeheer

Kerkenraad

Op dit moment verkeert ons land, samen met de rest van de wereld in een onzekere tijd. En juist in tijden van onzekerheid en zorgen mogen we schuilen bij onze God, Hij heeft alles in Zijn Hand.

Zijn dan alle zorgen weg? Zeker niet, met elkaar staan we voor een grote uitdaging. Velen van ons maken zich zorgen om hun gezondheid, baan of bedrijf. Laten we elkaar als gemeente dan ook niet uit het oog verliezen. Ook al kunnen we op dit moment niet fysiek samenkomen, toch mogen we weten dat we alleen kunnen leven vanuit die Ene Bron, Jezus Christus.

Daarom wil de kerkenraad samen met onze dominee een wekelijks moment van bezinning organiseren op de woensdagavond. Tijdens dit moment willen we samenkomen bij onze Bron, voor gebed, hoop, vertrouwen en nieuwe kracht in deze onzekere tijd.

Zolang de maatregelen m.b.t. het Corona-virus ongewijzigd blijven, zal het digitale bezinningsmoment ‘Bij de Bron’ live worden uitgezonden via Kerkomroep. Morgenavond, woensdag 18 maart, zal van 19.30 – 20.30 het eerste moment gehouden worden.

Wat kunt u verwachten van het eerste bezinningsmoment ‘Bij de Bron’?

Bent u niet in de gelegenheid het bezinningsmoment live bij te wonen, dan kunt u het op een later moment terugluisteren via de website of app van Kerkomroep.

Vanaf nu zal er elke woensdag om 19.30 een moment van bezinning worden uitgezonden via Kerkomroep, de invulling van deze momenten zal steeds per mail met u worden gecommuniceerd.

We hopen van harte u aanstaande woensdag te ‘ontmoeten’,

De kerkenraad

 

Woensdag 18 maart 2020

Terug naar nieuws overzicht

Laatst bewerkt op: 19 mrt 2020